Themabijeenkomst EVO: Verduurzaming en verzekeringen

De EVO (Expertgroep Verzekeringsmanagement Overheden) houdt een kennisbijeenkomst over het verduurzamen van gebouwen in samenwerking met de gemeente Apeldoorn. Wat zijn bijvoorbeeld de brandveiligheidseisen voor het plaatsen van zonnepanelen?

Wat zijn de gevolgen voor de premie van de brandverzekering? Hoe stellen de verzekeraars zich op? Hoe gaan de verschillende afdelingen in gemeenten hiermee om? In de middag worden andere actuele onderwerpen rond het verzekeringsmanagement in gemeenten behandeld. Het is een onderlinge uitwisseling van kennis en ervaringen van collega’s die in gemeenten de verzekeringsportefeuille beheren. Ellen Luten, programmamanager Energietransitie van de gemeente Apeldoorn leidt de bijeenkomst in met een korte presentatie over de aanpak van de energietransitie in Apeldoorn. Sjoerd Bouwmeester, projectleider Vastgoed, vertelt de invalshoek vanuit het vastgoedbeheer. Er komt ook een spreker uit de verzekeringsbranche, zijn/haar naam volgt later. De EVO is een onderdeel van het Risico Platform Overheden & VNG Risicobeheer. Het RPO is de professionele community van risicomanagers, concernstrategen, hoofden Financiën en verzekeringsambtenaren bij gemeenten.

Locatie en tijd
Omnisport Apeldoorn 26 september van 9:30 tot 15:00 uur. Op loopafstand van Station Apeldoorn en met voldoende parkeergelegenheid.

Doelgroep
Verzekeringsambtenaren en risicomanagers van gemeenten. Ook vastgoedbeheerders zijn welkom.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Stuur een mail naar vngrisicobeheer@vng.nl

Organisator
VNG Risicobeheer.

Deel dit bericht via