Algemene Ledenvergadering 2023

Kom je donderdag 16 maart 2023 ook naar de algemene ledenvergadering?

Je bent vanaf 9:30 uur van harte welkom in het Stadhuis van Den Bosch. Het inhoudelijke programma duurt van 10:00 uur tot 14.30 uur. Aansluitend wil het bestuur jullie uitnodigen voor een netwerkborrel op een rondvaartboot van 14.30 uur tot ± 16.30 uur.

Wij zullen eerst een aantal vaste punten behandelen zoals: de goedkeuring voor het jaarverslag 2022, de begroting 2023 en bestuurswijzigingen. Werkgroepen geven in het kort aan waarmee zij bezig zijn.

Voor deze dag hebben we weer 2 goede sprekers gevonden over actuele onderwerpen.

In de ochtend neemt Marion van den Brekel ons mee met het thema “grensoverschrijdend gedrag” en aansprakelijkheid. Na de lunch hebben we Peter van Bragt van SAOZ bereid gevonden een presentatie te geven over nadeelcompensatie (verordening) in relatie tot de nieuwe omgevingswet, die niet 1 juli ingaat maar weer verschoven is naar 1-1-2024.

Aanmelden kan je nu via de website, Log eerst even in via de knop "inloggen" bovenaan de pagina.

Overnachten is mogelijk volgens de geldende regeling:
deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruik maken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 125,00) van VPO te overnachten.

Kom je met het OV naar Den Bosch. Het Stadhuis van Den Bosch ligt in het centrum op plm. 10 minuten lopen van het station. Let op, de ingang van onze bijeenkomst is aan de achterzijde van het stadhuis: Achter het Stadhuis 5-7. Klik voor route https://www.s-hertogenbosch.nl/contact

Als je met eigen vervoer komt, dan kun je parkeren in parkeergarage Wolvenhoek (let op - beperkte beschikbaarheid) of anders parkeergarage St. Jan (dagtarief € 20,00).

Wij kijken er naar uit om met jullie van deze dag weer een succes te maken.

Het bestuur

Deel dit bericht via