Themadag Ai Cyber!

  • date_range Startdatum: 10-10-2024, 09:30 uur
  • date_range Einddatum: 10-10-2024, 16:30 uur
  • map Natlab, Eindhoven
  • group Beschikbare plaatsen: 96
bijeenkomsten ikoon website

Themadag 2024: "AI Cyber!"

Op 10 oktober a.s. zijn wij te gast in Eindhoven op voormalig Philipsterrein "Strijp S'. Een plek waar oud en nieuw bij elkaar komt en waar ruimte is voor nieuwe innovatieve ideeën. Volgens ons dus de ideale plek om aandacht te geven aan de nieuwe technologieën en de risico's en kansen die dit meebrengt voor ons werk. Vandaar "AI Cyber!"

Er wordt nu nog de laatste hand gelegd aan het gevarieerde programma. Maar vanaf 9:30 uur ben je welkom bij het Natlab, Kastanjelaan 500 in Eindhoven. We sluiten het formele programma om 15:30 uur af met een netwerkborrel. Dus zet in je agenda, meld je aan en zorg dat je erbij bent.

Datum: donderdag 10 oktober
Locatie: Natlab, Kastanjelaan 500, Eindhoven

Programma:

Volgt spoedig.

Aanmelden

Aanmelden kan op deze pagina. Log eerst even in via de knop "inloggen" rechts bovenaan de pagina. Introducés aanmelden via het formulier is ook mogelijk.

Overnachten

Overnachten is mogelijk volgens de geldende regeling: deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruikmaken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 150,00) van VPO te overnachten.

P.S. Bij het niet (tijdig) afmelden worden de gemaakte kosten doorbelast.

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen (zoals dieetwensen)? Gebruik het opmerkingenveld in het aanmeldformulier. Je kunt ook contact opnemen met Communicatie via wg-communicatie@vponederland.nl.

Wij kijken er naar uit om met jullie van deze dag weer een succes te maken!

Met vriendelijke groeten,

Projectgroep Cyber en VPO Communicatie