Logo VPO

VPO en Corona

Ook onze vereniging heeft in deze bijzondere periode te maken met de gevolgen van de voorschriften van het RIVM en de Overheid inzake de bestrijding van het Coronavirus. De techniek helpt ons om vanuit huis onze dagelijkse werkzaamheden te kunnen blijven verrichten. Ook de werkzaamheden voor onze vereniging gaan op deze aangepaste wijze voort. Werkgroepen zoeken elkaar digitaal op wisselen informatie uit en delen via Skype of Teams hun kennis.

Het echte verenigen, elkaar treffen, vergaderen en opleiden zit er voorlopig nog niet in. Wij wachten net als een ieder de verdere berichtgeving hieromtrent af.

Er wordt wel al druk achter de schermen gewerkt om het echte verenigen opnieuw te organiseren. Alle partijen die we hierbij nodig hebben zoals Burgers Zoo, sprekers en hotels staan klaar om onze vereniging weer bijeen te brengen. De algemene ledenvergadering staat daarom nu gepland op dinsdag 22 september a.s.. Meer informatie hierover volgt later. Daarnaast zijn vanaf september de eerste trainingen weer ingepland op de bekende locatie maar met een andere inrichting.

Wij zien er naar uit om elkaar op 22 september te ontmoeten! Blijf gezond en pas goed op jezelf.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,

Wim Savenije, plv. Voorzitter

Sluiten
Inloggen