bijeenkomsten ikoon website

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Kom je 26 maart 2020 ook naar de algemene ledenvergadering? We zijn vanaf 09:30 uur van harte welkom bij Burgers' Zoo in Arnhem. Het programma duurt tot 15:30 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Wij worden door Burgers' Zoo welkom geheten met een verhaal over veiligheid, risico's en verzekeringen door Sandra Brandts. Er zal verder een interessante presentatie zijn over de AVG; privacy en cybersecurity door Mark Jansen van Dirkzwager Legal & Taks. En onze collega's van VGA Amsterdam (Mirjam Heijnen en Martijn Stegge) zullen de laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van verzekerbaarheid.

Daarnaast zullen we het hebben over de wijzigingen in het bestuur, goedkeuring voor het jaarverslag 2019 vragen, de begroting 2020 bespreken en wij zullen ook meer te zien krijgen van Burgers' Zoo. Natuurlijk sluiten we af met een netwerkborrel.

Overnachten is mogelijk volgens de geldende regeling*. Opgeven voor de ALV kan via onderstaande link of via de agenda. Log eerst even in via de knop "inloggen" bovenaan de pagina.

*deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruik maken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 125,00) van VPO te overnachten.

Wij kijken er naar uit om met jullie van deze dag weer een succes te maken.

Het bestuur

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
Sluiten
Inloggen