bijeenkomsten ikoon website

Uitnodiging algemene ledenvergadering 2021

Beste VPO’ers,

Hierbij nodigen wij jullie uit om aanwezig te zijn bij onze allereerste volledig digitale algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats op donderdag 20 mei 2021. Van 9:30 uur tot 12:00 uur zullen wij, naast de vaste onderwerpen, jullie meenemen in de wereld van klimaatveranderingen en de risico’s die daarbij kunnen ontstaan. Directeur Hasse Goosen van Climate Adaptation Services (Climate Adaptation Services) gaat daar alles over vertellen. Aansluitend volgt een interactief programma onder leiding van het CAS waaraan jullie mee kunnen doen.

Omdat wij een niet openbare uitzending laten verzorgen, vragen we jullie om je op te geven voor deze digitale ledenvergadering. Je krijgt vooraf de link waarop wij de algemene ledenvergadering gaan uitzenden toegestuurd. En wat zo bijzonder is: je kunt ook echt in de uitzending aanwezig zijn. Hoe dat gaat, ontdek je wanneer je de link ontvangt.

Opgeven voor de algemene ledenvergadering kan via onderstaande link. Log eerst in via de knop "inloggen" bovenaan de pagina!

Wij kijken er naar uit om met jullie van deze ochtend een succes te maken.

Hartelijk groet,

Het Bestuur

Uitnodiging algemene ledenvergadering 2021
Sluiten
Inloggen