bijeenkomsten ikoon website

Uitnodiging algemene ledenvergadering 2020

Beste VPO-ers,

De uitgestelde algemene ledenvergadering van 26 maart jl. zal nu (onder voorbehoud van een tweede corona uitbraak) plaatsvinden op dinsdag 22 september 2020. De locatie is het corona-proof gemaakte Burgers Zoo in Arnhem. Wij worden door Burgers' Zoo welkom geheten met een verhaal over veiligheid, risico's en verzekeringen door Sandra Brandts. Er zal verder een interessante presentatie zijn over de AVG; privacy en cybersecurity door Mark Jansen van Dirkzwager Legal & Taks. En onze collega's van VGA Amsterdam zullen de laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van verzekerbaarheid. Daarnaast zullen we het hebben over de wijzigingen in het bestuur, goedkeuring voor het jaarverslag 2019 vragen, de begroting 2020 bespreken en wij zullen ook meer te zien krijgen van Burgers' Zoo.

Let wel! Er zijn maar maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Het kan dus gebeuren dat als er teveel inschrijvingen komen wij leden, waarvan meer afgevaardigden ingeschreven hebben, gaan vragen om het aantal afgevaardigden te beperken. Wij vragen op voorhand hiervoor begrip.

Er zullen daarnaast wel wat aanpassingen zijn in vergelijking met andere ledenvergaderingen. Wij zijn al vanaf 9:15 uur van harte welkom maar wij vragen jullie wel om gespreid naar het park te komen (dus mensen die dichter bij Arnhem wonen, komen eerder zodat collega's die van verder weg komen voldoende tijd hebben om iets later te komen). Aangezien wij ons aan de regels van het RIVM moeten houden en dus de anderhalve meter maatregel geldt, zullen wij bij aankomst bij Burgers Zoo bij een koffiecorner aan de ingang onze koffie met lekkernij meekrijgen om zo rustig naar de vergaderlocatie te lopen. De lunch zal in de vorm van een lunchpakketje to go zijn. Je kan dan zelf ergens in het park je lunch nuttigen. In de pauze in de middag zal een versnapering aan tafel worden gebracht. En helaas sluiten we niet af met een netwerkborrel maar wij hebben na de rondleiding door het park wel een ander presentje voor jullie klaarstaan. Wij gaan er vanuit dat jullie de aanwijzingen zullen opvolgen zoals voldoende afstand houden tot elkaar en wij verwachten dat wij op jullie medewerking mogen rekenen om deze ledenvergadering in coronatijd tot een succes te maken.

Overnachten is wel mogelijk volgens de geldende regeling*. Opgeven voor de ALV kan via onderstaande link of via de agenda. Log eerst even in via de knop "inloggen" bovenaan de pagina.

*deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruik maken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 125,00) van VPO te overnachten.

Wij kijken er naar uit om met jullie van deze dag weer een succes te maken.

Het bestuur

Uitnodiging algemene ledenvergadering 2020
Sluiten
Inloggen