bijeenkomsten ikoon website

Themadag 2021: Klimaat en risico's

Wie kan zich niet de beelden uit Limburg herinneren van de wateroverlast van afgelopen zomer? En jij hebt vast wel eens de vraag gehad hoe het nu met het verzekeren van zonnepanelen zit? Droogte, bodemverzakking, wateroverlast, bosbranden, alternatieve energiebronnen etc. wie heeft er de afgelopen jaren niet van gehoord? En berichten hierover worden niet minder. Het klimaat is aan het veranderen en dit heeft invloed op de risico’s waar wij als overheden mee te maken krijgen. Wil je deze risico’s verzekeren? Kan je ze verzekeren? En zijn er alternatieven?

Op donderdag 25 november organiseren wij een themadag op locatie waar veel van deze onderwerpen de revue passeren. Natuurlijk hebben wij nog niet op alle vragen een antwoord maar met het behandelen van deze actuele onderwerpen verwachten wij jullie meer handvatten te kunnen aanreiken om met deze vraagstukken binnen jullie organisatie om te gaan.

Dus meld je nu alvast via de website aan voor deze themadag. Het definitieve programma volgt later deze maand.

Datum : 25 november 2021

Tijd : 9:30 uur – 16:30 uur (inclusief afsluitende borrel)

Locatie : Museon, Den Haag

Aanmelden voor de themadag kan door de onderstaande link te volgen. Overnachten is mogelijk volgens de geldende regeling*. Let op! Je moet ingelogd zijn om aan te kunnen melden. Na het aanmelden is het mogelijk een introducee aan te melden. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol = vol.

*deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruik maken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 125,00) van VPO te overnachten.

P.S. Bij het niet (tijdig) afmelden worden de gemaakte kosten doorbelast.

Themadag 2021: Klimaat en risico's
Sluiten
Inloggen