Risicomanagement ikoon website

Inschrijven Themadag Risicomanagement

THEMADAG RISICOMANAGEMENT

In ons dagelijks leven en werk bij de gemeente nemen we bewust en onbewust risico’s. Een deel van deze risico’s proberen we te beheersen, bijvoorbeeld door ons handelen hier op aan te passen of een verzekering af te sluiten. Is dit een verstandige strategie? En is er ook een alternatief voor deze natuurlijke reactie om zo weinig mogelijk risico’s te nemen?

Ja, er is een alternatief, risicomanagement. Door risico’s te benoemen en bewuste keuzes te maken in het overdragen, nemen, afstoten of beheersen van risico’s, wordt de kans op het verwezenlijken van de politieke ambities van de gemeente groter. Het nemen van risico’s kan wel eens de sleutel tot succes zijn. Maar hoe doe je dat: bewust risico nemen? En welke voordelen heeft risicomanagement? Hoe kom je tot een risico gestuurd verzekeringsbeleid?

Op 12 september 2019 neemt de werkgroep risicomanagement je op een ludieke wijze mee in de wereld van risicomanagement en laat je zien hoe je met simpele methoden risicomanagement binnen je werkzaamheden als verzekeringsadviseur kunt toepassen.

Datum : 12 september 2019
Tijd : 09.30 – 16.00 uur
Locatie : De zalen van zeven, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht

Aanmelden voor de themadag Risicomanagement kan door de onderstaande link te volgen. Let op! Je moet ingelogd zijn om aan te kunnen melden. Na het aanmelden is het mogelijk een introducee aan te melden.


Inschrijven Themadag Risicomanagement
Sluiten
Inloggen