opleiding ikoon website

Cursus Wft-PE zakelijk

Op 3 november 2022 zal er weer een cursus WFT-PE Zakelijk verzorgd worden om het diploma Adviseur Schadeverzekering Zakelijk geldig te houden. Meldt je aan via de VPO website waar je de cursus in de agenda zal vinden.

Wft-PE
Deze zeer compacte en examengerichte opleiding van VPO bereidt je uitstekend voor op het examen Wft-PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk. Je houdt je beroepskwalificatie geldig door per permanente educatie periode (PE-periode) met goed gevolg een PE-examen af te leggen. Je bepaalt zelf op welk moment binnen de PE-periode je examen doet. Met deze opleiding bereidt je je snel en efficiënt voor op jouw PE-examen. Je verdiept je in korte tijd in de relevante, actuele ontwikkelingen op het gebied van de wet- en regelgeving.

Doelgroep
Deze opleiding is ontwikkeld voor degenen die in het bezit zijn van een geldig Wft-diploma Adviseur Schadeverzekering Zakelijk. Je doet alleen het PE-examen voor de hoogst gekwalificeerde beroepskwalificatie. Daarmee actualiseer je automatisch ook de onderliggende modules die deel uitmaken van het betreffende Wft-diploma.

Vooropleiding
Je bent in het bezit van een geldig diploma Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk.

Studieprogramma
In deze examentraining komen de meest recente veranderingen op het gebied van met name wet- en regelgeving aan bod.

Kosten
€ 226,00 inclusief materiaal en 1 examenmogelijkheid.

Duur van de training: 3 uur. (9:30-12:30 uur)
Locatie: Mariaplaats 3 te Utrecht

Sluiten
Inloggen