vpo

Themadag Bouw "Maastunnel"

Op 17 mei 2018 organiseert de werkgroep Bouw een zeer bijzondere themadag. Zoals aangekondigd, gaan we Rotterdam zowel diep van onder als hoog van boven bekijken. De bijeenkomst vindt namelijk plaats in de Euromast. De hele dag zijn wij daar welkom. In de Euromast vinden de presentaties plaats, zullen we lunchen, behandelen we de CAR-verzekering in kleine werkgroepen, waarbij we ook nog de Euroscope en de Maastunnel bezoeken. Naast de CAR-verzekering zal Risicomanagement ook aan bod komen, alles in het teken van de Maastunnel, die gerenoveerd wordt.

Het belooft dus een actieve en bijzondere dag te worden ! Wij kunnen ons voorstellen dat je graag met je (technische) collega wilt komen. Ook jouw collega of leidinggevende is welkom.

Voor het bezoek aan de Maastunnel raden wij dringend aan geen hakken te dragen, maar gemakkelijke schoenen.

Aanmelden voor de themadag Bouw "Maastunnel" kan door de onderstaande link te volgen. Overnachten is mogelijk volgens de geldende regeling*. Let op! Je moet ingelogd zijn om aan te kunnen melden. Na het aanmelden is het mogelijk een introducee aan te melden. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol = vol.

*deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruik maken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 125,00) van VPO te overnachten.

P.S. Bij het niet (tijdig) afmelden worden de gemaakte kosten doorbelast.

Deel dit bericht

Sluiten
Inloggen