Logo VNG

RPO Journaal, Risicomanagement op een hoger niveau

Hoe maakt u risicomanagement tot iets voor de hele organisatie, en niet alleen voor de risicomanager of de concerncontroller? Daarover gaat de eerste aflevering van het RPO Journaal. De uitzending is op vrijdag 4 december van 12.30 tot 13.30 uur.

Het RPO Journaal is een talkshow voor de beroepsgroep van gemeentesecretarissen, risicomanagers, concerncontrollers en hoofden van afdelingen Financiën. RPO staat voor Risico Platform Overheden. Dit is een vakmatige community bedoeld voor het uitwisselen van kennis, methodes en leerervaringen.

Podium voor vakdiscussie
VNG Risicobeheer wil met het RPO Journaal wil gemeenten een podium bieden om onderwerpen uit het brede terrein van risicomanagement te bespreken. De uitzending wordt gepresenteerd door de plaatsvervangend algemeen directeur van de VNG, Pieter Jeroense.

Risicobewustzijn
In de eerste uitzending gaan we in op wat het RPO te bieden heeft. Verder een interview met Geerten Bogaard, hij bekleedt de Thorbeckeleerstoel, over publieke waarden. Hoe kunt u de gemeentelijke organisatie zo inrichten dat de beoogde maatschappelijke effecten beter uit de verf komen? Vervolgens is er een paneldiscussie met risicomanagers. Hoe zien zij hun vak? Hoe krijgen zij het risicobewustzijn tussen de oren van hun collega’s?

Locatie en tijd: Online van 12.30 tot 13.30 uur

Doelgroep: Risicomanagers, concerncontrollers en hoofden van afdelingen Financiën. Maar ook voor alle overige geïnteresseerden uit gemeenteland.

Kosten: geen

Aanmelden: Klik hier om u direct aan te melden

RPO Journaal, Risicomanagement op een hoger niveau

Deel dit bericht

Sluiten
Inloggen