bijeenkomsten ikoon website

Jaarlijkse algemene ledenvergadering

Kom je 21 maart 2019 ook naar de algemene ledenvergadering? We zijn vanaf 09:30 uur van harte welkom op het Stadhuis van de Gemeente Amersfoort. Het programma duurt tot 15:30 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Er zal onder andere een interessante presentatie zijn over risicomanagement en het klimaat door de heer Roland Ferwerda (managing director bij Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur elektrisch vervoer). Daarnaast zullen we het hebben over de wijzigingen in het bestuur, goedkeuring voor het jaarverslag 2018 vragen, de begroting 2019 bespreken en wij zullen ook meer te zien krijgen van de gemeente
Amersfoort. Tot slot zal een interactieve bijdrage zijn van de werkgroepen in de vorm van een "Interactief live forum".

Overnachten is mogelijk volgens de geldende regeling*. Opgeven voor de ALV kan via onderstaande link of via de agenda. Log eerst even in via de knop "inloggen" bovenin de pagina.

*deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruik maken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 125,00) van VPO te overnachten.

Wij kijken er naar uit om met jullie van deze dag weer een succes te maken.

Het bestuur

Deel dit bericht

Sluiten
Inloggen