CAR Academy

In Nederland staan er veel bouwprojecten op de agenda, waaronder nieuwbouw, uitbreiding, renovatie, revitalisatie, bestemmingswijziging en verduurzaming. Als u plannen heeft om te bouwen, weet u dat er veel komt kijken bij het realiseren van zo'n project. Het is essentieel om tijdig verschillende partijen met kennis van zaken te betrekken bij het proces.

Maar waar moet u precies aan denken tijdens dit proces? Er zijn verschillende belangrijke fases, zoals de voorbereiding, het uitwerken van het bouwplan, het benaderen van de verzekeringsmarkt en natuurlijk de daadwerkelijke start van de werkzaamheden. Bij Raetsheren begrijpen we dat u zelf de regie wilt hebben en behouden over uw project en schadeproces. Daarom hebben wij dé tip voor u als opdrachtgever of aannemer: zorg dat u zelf goed verzekerd bent met een Construction All Risk (CAR) verzekering. Zo kunt u met een gerust hart aan uw project beginnen en zelf sturen op risico's.

Als onderdeel van onze inzet om relaties te ontzorgen op het gebied van contractmanagement, risicoanalyse en schademanagement, nodigen we u graag uit voor de CAR Academy. Deze kennissessie vindt plaats in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Het inhoudelijke programma volgt op een later moment, maar we gaan in ieder geval in op onderwerpen zoals verduurzaming, de politieke agenda voor woningbouw en de mogelijkheid om zelf de regie over het gehele proces te behouden inclusief adequate schadeafwikkeling. Deze inspirerende dag biedt u de gelegenheid om uw kennis te vergroten en waardevolle contacten op te doen.

Wilt u ook zelf sturen op risico's met Raetsheren? Meld u vandaag nog aan voor de CAR Academy via onderstaande knop.

Aanmelden kan via Rianne.Koopman@Raetsheren.nl

Wij kijken uit naar uw komst op 13 juni bij Kasteel de Hooge Vuursche!

Deel dit bericht

Sluiten
Inloggen