bijeenkomsten ikoon website

Algemene Ledenvergadering 2022

Kom je donderdag 31 maart 2022 ook naar de algemene ledenvergadering? Je bent vanaf 9:30 uur van harte welkom bij het Museon in Den Haag. Het programma duurt van 10:00 uur tot 15:45 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Wij zullen eerst een aantal vaste punten behandelen zoals: de goedkeuring voor het jaarverslag 2021, de begroting 2022 en bestuurswijzigingen. Vervolgens presenteren we het handboek “Aanbesteden” van de werkgroep Brand.

Hierna volgt het themaprogramma met de volgende sprekers en onderwerpen:

· Luuk Jacobs (gemeente Gouda): "Peilverlaging en aansprakelijkheid".

· Jurjen Burghgraef (Burghgraef Tiel Risico-inspecties): "Energietransitie en verhoging van verzekeringspremies of uitsluiting van bepaalde dekkingen".

In het Museon kan iedereen de tentoonstelling "One Planet" bekijken. We sluiten weer ouderwets af met een netwerkborrel.

Overnachten is mogelijk volgens de geldende regeling*. Opgeven voor de ALV kan via onderstaande link of via de agenda. Log eerst even in via de knop "inloggen" bovenaan de pagina.

*deelnemers die verder dan ca. 200 km, dan wel ± 2 uur moeten reizen vanaf hun woonplaats, kunnen gebruik maken van de door VPO geboden mogelijkheid om de nacht voorafgaand aan de bijeenkomst op kosten (bijdrage max. € 125,00) van VPO te overnachten.

Wij kijken er naar uit om met jullie van deze dag weer een succes te maken.

Het bestuur

P.S. Het spreekt voor zich dat wij ons houden aan de dan geldende coronamaatregelen van het RIVM. Op dit moment zijn dat: een geldig corona toegangsbewijs, vaste zitplaatsen, 1,5 meter afstand, dragen van een mondkapje (behalve als je zit). Verder zijn de basisregels van kracht: was vaak en goed de handen, houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten.

Deel dit bericht

Sluiten
Inloggen